Väx med mobila produkter

Moa Thorsell
mobila produkter

Foto: Charlie Bennet

Mobiltelefon, surfplatta och laptop är uppsättningen mobila produkter som behövs för ett ultimat arbetsflöde. Bestäm själv hur du vill betala för dem. 

Smart med telefon

Det finns lika många varianter på mobiltelefoner som det finns användare, så var inte blygsam med kravlistan. Välj mellan de senaste modellerna från de stora varumärkena: Apple, Samsung, Sony, Huawei, LG och Motorola.

Välj rätt mobiltelefon för dig

mobila produkter

Huawei, Samsung och Apple är mest poppulära bland Tele2s varumärken.

Topplista modeller


Huawe1 P10

Samsung Galaxy S8+ 

Samsung Galaxy S8 

Apple iPhone 7 

Visste du att du kan…

Leasa telefonen. Slipp inköpskostnader, oro för kaffespill och toalettincidenter. Med tjänsten Fullservicemobilen har du alltid en fungerande telefon.

Sälja din gamla lur. Gamla telefoner har också ett värde. Var snäll mot både plånboken och miljön – sälj din avlagda och få rabatt på en ny.

Fynda månadens mobil. För dig som inte är varumärkeslåst – varje månad har du chansen att fynda en utvald telefonmodell till rabatterat pris.

Fullservicemobil – utan krångel och ansvar

IT

Surfplattan är det perfekta mellantinget – lättare än laptopen men snällare för ögat än mobiltelefonen.

Surfplatta – perfekta mellantinget

Surfplattan är ett perfekt komplement till mobiltelefonen. Lättare och mindre i väskan än laptopen men med generösare skärm än lurens. Välj bland de senaste modellerna från Apple, Samsung och Lenovo med månadskostnader från 45 till 245 kronor.

Bli mer mobil med surfplatta

Alla mobila produkter samlade

Navet för mobiltelefonen och surfplattan är förstås laptopen. Även denna erbjuder Tele2, i modeller utifrån dina behov. Att samla all teknisk utrustning hos en leverantör är både administrativt och ekonomiskt fördelaktigt.

Glöm inte kringutrustning

För dig som ringer ofta eller arbetar i en högljudd miljö är headset ett oumbärligt hjälpmedel. Ett skal kan rädda många mobiltelefoner på en arbetsplats med cementgolv. Och med en router kan du dela internet med kunder oavsett var du befinner dig. Få ut det mesta av tekniken, med rätt kringutrustning.

Betala som du vill

Det finns lika många modeller på mobiltelefoner, surfplattor och laptops, som det finns sätt att betala för dem. Hyr, köp med abonnemang, betala kontant eller med avbetalning – du väljer. Kanske kommer du på något nytt sätt?

Hittar du inte det du söker i sortimentet? Låt inte det stoppa dig. Du kan välja mellan alla modeller på Europamarknaden.

Få ett specialerbjudande

Skriv in dina uppgifter så ringer Tele2 upp och skräddarsyr din optimala hårdvarulösning. Helt gratis och utan förpliktelser, så klart!

Genom att klicka på skicka accepterar du villkoren i Tele2s integritetspolicy.

Fortsätt läsa!

Flow börjar med rätt hårdvara 

Mobiltelefon lyfte trädvård

”Digitalisering är ett måste”

Hitta rätt teknikpark