Hitta rätt teknikpark

Moa Thorsell

Det är inte antalet anställda som avgör hur du ska bygga företagets teknikpark. Anpassa i stället hårdvaran efter vad ni gör på jobbet.

teknikpark

Uppsjön av modeller på mobiltelefoner, surfplattor och laptops kan göra vem som helst snurrig. Är man dessutom ointresserad är det lätt att man drar sig för att utveckla teknikparken. Gör inte det. Ta i stället hjälp och hitta en lättadministrerad IT-lösning som ditt företag kan växa med.

Välj rätt teknikpark

Hur vet man då vad företaget behöver? Se över arbetsuppgifterna och fundera över om och hur mobila enheter skulle kunna effektivisera dem. Definiera din företagstyp och utveckla tillsammans med leverantören den ultimata hårdvarulösningen.

HITTA DIN FÖRETAGSTYP

1. Okomplicerad
teknikparkFör ett kostnadsmedvetet företag som inte genomsyras av digitala lösningar kan ett tekniksprång vara så enkelt som att rusta personalen med 24-månadersabonnemang på en ny Samsung- eller iPhone-modell.

Skaffa abonnemang direkt 

2. Professionell
teknikpark24-månadersabbonemang på de senaste smarttelefonerna är grundläggande. För en mer professionell företagsprofil – lägg till kringutrustning som Car-FI och router och höj den tekniska standarden även utanför kontoret.

Gör företagsprofilen mer professionell

3. Effektiv
teknikparkFinns det en IT-organisation på företaget har de koll på vilken hårdvara som passar bäst. Låt leverantören hjälpa till med skala och volym, i en ständigt pågående effektiviseringsprocess.

4. Komplex
teknikparkHos ett företag med en komplex IT-miljö är hårdvaran plattformsstyrd. Här krävs skräddarsydda lösningar och omvänt tänk. Se först över vilka pusselbitar som teknikparken behöver hantera och välj sedan utrustning.

Hårdvarusäkra råd

Snegla inte på andra – hitta företagets lösning.

Håll leverantören i handen.

Skapa en IT-miljö att växa med.

Förenkla livet med enkel administration.

Få ett specialerbjudande

Skriv in dina uppgifter så ringer Tele2 upp och skräddarsyr din optimala hårdvarulösning. Helt gratis och utan förpliktelser, så klart!

Genom att klicka på skicka accepterar du villkoren i Tele2s integritetspolicy.

Fortsätt läsa!

Flow börjar med rätt hårdvara 

Mobiltelefon lyfte trädvård

”Digitalisering är ett måste”

Väx med mobila produkter