Vilken datamängd ger flow?

Moa Thorsell

Till och med bagare och frisörer är beroende av uppkoppling. Frågan är inte om ditt företag behöver data, utan hur mycket. Hitta din datamängd!

datamängd

Alla företag är olika, med olika behov av uppkoppling. Rätt mängd data för just ditt företag är när medarbetarna slipper oroa sig för att den ska ta slut. Låt tre minuters läsning avgöra ditt företags framtida flow.

Data-kom-ihåg!


Arbetssättet avgör behovet – inte företagets storlek

Privat- och arbetsliv flyter ihop alltmer

Medarbetarna ska känna sig obegränsade 

Hitta din datamängd

Flow är det magiska tillstånd när jobbet blir gjort, briljanta idéer föds och produkter eller tjänster utvecklas. Ur företagarens synvinkel – ett optimalt arbetsflöde som maxar personalens potential. Hur mycket data som behövs för att möjliggöra flow hänger på typen av företag. Vilken är du?


1. Okomplicerad
datamängdArbete sker på kontoret. Varför förändra ett arbetssätt som fungerar? Mobilitet är inte heller affärskritiskt men efterfrågat internt och externt. Effektiviseringar välkomnas, men får inte krångla till det.


2. Professionell
datamängdTelefonen är ett viktigt arbetsverktyg och ett missat samtal kan innebära en utebliven affär. Trygga och långsiktiga lösningar säkerställer vikten av kommunikation, tillgänglighet och cybersäkerhet.


3. Effektiv
datamängd
Effektivitet och flexibilitet är ledord och alla medarbetare ska kunna jobba när, var och hur de vill. Inställningen är att arbetssättet ständigt kan utvecklas och förbättras.


4. Komplex

datamängdFlexibilitet, mobilitet och tillgänglighet är avgörande för att ligga i teknisk framkant. Telekomprodukter och tjänster integreras i en tekniskt avanceradoch föränderlig IT-miljö.

 

Generellt ökar databehovet successivt från företagstypen okomplicerad till komplex. Men samtidigt kan ett företag med ett komplext arbetssätt ha ett litet behov av att data och ett företag som inte ser något behov av data kan utvecklas enormt genom att utmana ett stationärt arbetssätt. Kort sagt, behovet är individuellt.

Ställ dig 3 frågor

  1. Hur ser arbetskulturen ut?
  2. Vilka arbetsuppgifter finns?
  3. Vad använder medarbetarna data till?


Tänk utanför företaget

Det är lätt att låsa sig i gamla arbetsmönster, speciellt så länge de fungerar. Men vänta inte tills verkligheten kräver en förändring – uppkoppling kan effektivisera din arbetsplats redan i dag. Kliv ur ditt företag för ett ögonblick och se det med en utomståendes ögon. Skulle arbetssättet kunna effektiviseras? Då är data lösningen.

Rusta personalen med data

Skräddarsytt specialerbjudande

Skriv in dina uppgifter så ringer Tele2 upp och skräddarsyr din optimala datalösning. Helt gratis och utan förpliktelser, så klart! Ps. Ange gärna din företagstyp.

Genom att klicka på skicka accepterar du villkoren i Tele2s integritetspolicy.

Fortsätt läsa!

Data är grunden för workflow

Mobil uppkoppling gav Edward Lynx världen

Företagare: ”Uppkoppling är affärskritiskt”

Köp mer mobildata billigare