Data är grunden för workflow

Moa Thorsell

Vill du ha motiverade, effektiva och idésprutande medarbetare? Fyll deras telefoner med data.

Data är hjälten som gör det möjligt att arbeta var och när vi vill. Dessvärre har vi en tendens att ta ovärderliga saker för givna. Först när datan tar slut inser vi hur viktig den är för vårt arbete.

– Det spelar ingen roll vilken bransch, alla företag kan bli effektivare med obegränsad uppkoppling, säger Mattias Palm, kommersiell produktchef för mobil och mobilt bredband på Tele2.

 

Alla företag kan bli effektivare med obegränsad uppkoppling.

Mattias Palm, Tele2

Flow är företagets bränsle

När tekniken sköter alltfler enformiga arbetsuppgifter kan människan ägna sig åt de stora idéerna. En fantastisk utveckling, ur såväl företagarens som den anställdes perspektiv. Men för att dra nytta av den nya arbetsfördelningen krävs en hjärnvänlig arbetsplats – med förutsättningar för flow.

Varför satsa på flow?

Ger lycka och njutning

Drivkraft för utmaningar och resultat

Kompetensutvecklar och stärker självkänslan

 

Det magiska tillståndet när arbetet flyter, har blivit företagets bränsle. Vi producerar, levererar och innoverar utan gränser. Hemma i fåtöljen, på resande fot eller i externa möten – tid och plats är individuellt. Vissa medarbetare kan överhuvudtaget inte hitta flow på kontoret. Helt avgörande är data.

data

”Jag vet själv hur viktigt det är med uppkoppling för att kunna arbeta där man befinner sig”, säger Mattias Palm. Han har sitt hem i Kalmar men arbetsplatsen i Stockholm. Att vara på resande fot är hans vardag.

– Data gör att vi kan jobba mest när vi jobbar bäst. Vi kan jobba när och var det passar in i livspusslet. Kan man jobba effektivt blir det också lättare att unna sig att vara nedkopplad.

Ge dina medarbetare flow

Data säkrare än wifi

Obegränsad uppkoppling säkrar inte bara medarbetarnas flow utan även deras molntjänster. Inte ens innanför kontorets väggar är wifi tryggare än mobil data. I trådlösa nätverk är trafik och lösenord lätthackade byten.

– Det är ineffektivt och frustrerande att behöva leta efter wifi och dessutom inte säkert. Snåla inte, i förhållande till andra utgifter är data en liten kostnad.

Uppkoppling revolutionerar jobbet

Är data viktigt i dag är det enligt Mattias Palm ingenting mot vad som väntar. Sömlösa kommunikationstjänster, molntjänster och IoT är redan på god väg att revolutionera arbetsplatsen. Jobb- och privatliv smälter samman och fler enheter uppkopplas och interagerar med varandra.

– Vi står inför en revolution gällande uppkoppling. Vi arbetar alltmer mobilt och arbetsgivare behöver tillgodose det ökande behovet av uppkoppling, säger han.

Koppla upp affären med IoT

Skräddarsytt specialerbjudande

Skriv in dina uppgifter så ringer Tele2 upp och skräddarsyr din optimala datalösning. Helt gratis och utan förpliktelser, så klart!


Genom att klicka på skicka accepterar du villkoren i Tele2s integritetspolicy.

Fortsätt läsa!

Mobil uppkoppling gav Edward Lynx världen

Företagare: ”Uppkoppling är affärskritiskt”

Köp mer mobildata billigare

Vilken datamängd ger flow?