Telekom är som strumpbyxor

Moa Thorsell

Föränderlighet ligger i företagets DNA. Telekomlösningarna måste vara lika stretchiga som strumpbyxor för att hänga med, annars håller de inte i längden.

telekom

I dag kan vi jobba när och var vi vill. I öppna kontorslandskap eller i bilen på väg någonstans, uppkopplade dygnet runt och 100 procent tillgängliga. Men vitsen med gränslös telekom är inte att vi ska arbeta mer, utan effektivare. Tack vare uppkoppling, data och telefoner kan vi jobba mest när vi gör det bäst.

Flow på jobbet

Ordet flow kan låta flummigt, men det är faktiskt en vetenskaplig beskrivning av ett psykologiskt tillstånd. Du vet, den utomkroppsliga känslan när du fullkomligt uppslukas av det du gör. Det kreativa fönstret när sinnena skärps och du går utanför allt vad komfortzoner heter och överträffar din egen kapacitet. Det är flow.

Flow uppstår inte per automatik bara för att du råkar vara på jobbet. Kanske arbetar du bättre någon annanstans eller till och med utanför kontorstider? Bästa möjliga förutsättningarna är när tid och plats möts med ett öppet sinne. För det krävs flexibel telekom – stretchiga lösningar som anpassar sig efter användarens behov.

Hitta rätt telekom

Alla företagsledare vill ge sin personal flow, men vet inte alltid hur. Under våren hjälper vi dig att hitta rätt – med tre artikelserier om de högst nödvändiga verktygen data, hårdvara och molntjänst. Let work flow!

Jobba mest när du jobbar bäst