Workflow över landsgränser

Moa Thorsell

I en globaliserad värld efterfrågar företag workflow över länders gränser. Något som Tele2 tagit fasta på och teamat ihop sig med Vodafone.

workflow

Låt inte kommunikationen vara ett hinder för den globala affären. Nu har Tele2 gått samman med brittiska mobiloperatören Vodafone för att leverera lösningar till globala och multinationella företag i Sverige, Lettland och Litauen.

Läs mer: 4 rimliga frågor att ställa inför en expansion

Samarbetet innebär att du som företagskund hos Tele2 kan använda Vodafones globala produkter och tjänster.

– I dag är sömlös kommunikation en nyckelfaktor för de flesta företag och organisationer. Partnerskapet med Vodafone gör det möjligt att samarbeta framgångsrikt kring multinationella kunder, säger Samuel Skott, vd på Tele2 Sverige.

Läs mer: Lägg Norden för dina fötter