Mobilisera din projektledning

Moa Thorsell

Uppgifterna förökar sig, tunnelseendet slår på och oron att glömma något viktigt är väckt. Andas, här är apparna som räddar din projektledning.

projektledning

Inkorgen växer, telefonen ringer och deadlines avlöser varandra. De flesta företagare har varit där. Mitt i kaoset är det en utmaning att behålla överblicken och prioritera rätt. Gör dig själv en tjänst och låt tekniken organisera din projektledning. Gratis.

Busenkelt med Trello

Prioriterar du enkelhet framför det visuella gör Trello jobbet. Drag and drop-vänliga tavlor och kort organiserar dina projekt och uppgifter med färgkoder, deadlines och delegering. Planerar du i dag på dokumentnivå så är det ett steg i rätt riktning. Busenkel projektledning, helt enkelt.

Avancera med Asana

Något mer avancerat är Asana – ett praktiskt verktyg som organiserar uppgifter, mål, mötesagendor och idéer. Text- och listtungt intryck lättas upp av kommentarsfält, profilbilder och gilla-knapp. Dessutom generöst med tutorials och synkning med verktyg som Dropbox, Evernote och Google Drive.

Freedcamp skapar kontroll

Med kunder som Airbnb, Google och Apple är Freedcamp ingen vild chansning. To do-listor, kom ihåg-lappar och kalender ger full kontroll och överblick över projekten. Diskutera med kollegor, arbeta mot deadline och fakturera. Allt en projektledare behöver för att lyckas.

Producteev ger lite extra

Även Producteev lockar tunga företag och det är ingen överraskning. Förvandla e-post till uppgifter, få uppdateringar och exportera innehåll. För multitaskaren är filtret en skänk från ovan – sortera på människor, projekt, etiketter, status, prioritet och deadline. Ett komplett verktyg med det lilla extra.

Workflow med MesterTask

Letar du efter ett agilt och intuitivt verktyg gör MesterTask inte dig besviken. Verktyget är ett rent nöje att arbeta med och särskilt på språng. Fingrarna klickar sig naturligt fram utan förkunskaper för tydlig projektplanering. Koppla på Dropbox och Google Drive och optimera ditt workflow.

Bitrix24 har allt

Varför pratar inte fler om Bitrix24? Samarbete, kommunikation, försäljning och projektledning – i ett och samma verktyg. Gruppchat och video, Bitrix24Drive, mailserver, telefon och CRM-system. HR-verktyg och intranät. Ja du hör. Det perfekta företagsstartpaketet och förvånansvärt heltäckande för att vara gratis.

Läs mer: 5 tips för effektiv projektledning