Digital med gratis utbildning

Moa Thorsell

utbildning

Att vässa sina digitala färdigheter behöver inte innebära dyr och tidskrävande utbildning. Stärk både ditt företag och självförtroende med gratiskurser online.

Tillåter varken schema eller budget att du tar en heldag från jobbet för utbildning i digitaliseringens komplexa landskap? Och vilken kurs är egentligen mest angelägen att lägga tid och pengar på? Med gratiskurser online kan du bli en självlärd digital stjärna, när det passar dig.

Digital PR Academy med Mynewsdesk

Testa din digitala kunskap på 2 minuter och få förslag på kurser som passar just dina behov. I Mynewsdesks Digital PR Academy kan du lära dig mer om storytelling, inluencers, spridning, public relations-strategi och visuell PR. Korta filmer, nedladdningsbara studieguider och tester förbereder dig inför ett slutprov som certifierar dig i digital PR. 

Läs mer: Bli viral med rätt content

Digitalakademin med Google

Almi och Google vill med Digitalakademin få svenska företag att utnyttja digitaliseringens möjligheter. Utbildningen innefattar 23 digitala områden och bland dem annonsering, sociala medier och försäljning. Diagnosticera dina behov, få en personlig studieplan och sätt igång att tanka kunskap. Godkända test ger dig en officiell certifiering.

Läs mer: Digitalisering handlar om människors behov

Avancerad utbildning med Udacity

Är du redan hemma i den digitala världen erbjuder Udacity mer avancerad utbildning med ett gäng intressanta gratiskurser. Här hittar du tekniken för framtidens jobb och kan förkovra dig i maskininlärning och webbutveckling. Eller varför inte lära dig att bygga en app som får röster att låta som en chipmunk eller Darth Vader?

Läs mer: Lär dig programmera – börja här