Nu springer vi tillsammans

Måns Nilsson

Nu går Tele2 och TDC Sverige samman för att bli en ännu starkare aktör på B2B-marknaden. Vi har sneglat på varandra länge och kan nu äntligen berätta att vi är ihop.

nissler-660x409

Bild: Charlie Bennet

1 november är första dagen för Tele2 och TDC som gemensamt bolag. Nu väntar en tid av integration, men det är inte i första hand det som gör Pernilla Nissler, affärsområdeschef för företagsmarknaden på Tele2, så förväntansfull.

– När vi nu ser till att synkronisera och förstärka våra respektive verksamheter kommer vi ha marknadens bästa erbjudanden. Det finns fantastiska förutsättningar i vår gemensamma portfölj och vi har högre ambitioner än någonsin, berättar Pernilla Nissler.

Business as usual – med sikte på framtiden

Det stod tidigt klart att Tele2 och TDC länge haft liknande strategier och målbilder för B2B. Sammanslagna och med en gemensam strategi ser Pernilla Nissler framför sig hur de kommer kunna leverera ännu starkare erbjudanden.

– Nu blir vi en helhetsleverantör som har potential att lyfta B2B marknaden rejält. Vi har sedan tidigare många gemensamma kunder och för dem kommer det vara business as usual. Tills vi blir ännu bättre såklart, avslutar Pernilla Nissler.

 

Läs mer om Tele2 och TDC här