Apple Keynote och en sista läcka

Måns Nilsson

Vi hinner med en sista läcka innan Apples Keynote ikväll 19:00 då vi äntligen får klarhet i vad som verkligen stämmer.

appleinvite

.
OBS: Den här artikeln skrevs inför Apple Keynote den 7 september 2016. Nu vet vi hur det verkligen blev. En genomgång av telefonen läser du här: iPhone 7 är Apples bästa telefon någonsin och resten av nyheterna hittar du här: Trådlösa lurar och en ny Apple watch OBS

 

Det är den vietnamesiska sidan Techsignin som publicerat bilder på iPhones baksida. På bilden nedan syns den nya fyrdelade LED blixten och färgen ”dark black” – rykten vi skrivit om tidigare här och här.

anh-nong-iphone-7-flash-truoc-gio-G

 

Vattentålig SIM-släde

Techsignin visar även upp en SIM-släde med gummiförslutning, något som stärker ryktet om att iPhone7 äntligen är vattentålig. Vi skrev om ryktet här.

tray

Bildkälla: 9to5mac

.

Bara timmar kvar till Apple Keynote

Bilderna ser äkta ut, men kom ihåg att de än så länge är inofficiella och ska betraktas som ett rykte. Hur det verkligen står till får vi reda på ikväll då Apples Keynote går av stapeln. Apple har traditionsenligt tagit ned sin produktsida för att fylla på med nya produkter. Spänningen är olidlig.

Better Business livetwitter

Du kan följa Apple Keynote online via apple.com/appleevents/september2016/ eller direkt i Apple TV.

Better Business kommer twittra live hela kvällen, häng med oss på https://twitter.com/tele2business