Rykte: Ny färg på iPhone7

Måns Nilsson

iPhone 7 står för dörren och för varje dag som går ökar ryktesspridningen. Hur ser kameran ut? Vad händer med hörlursuttaget? Hur mycket bättre är skärmen? Vi kommer fram till lanseringen bevaka ryktena och dela med oss. Idag har turen kommit till den nya telefonens färger.

appleinvite

OBS: Den här artikeln skrevs inför Apple Keynote den 7 september 2016. Nu vet vi hur det verkligen blev. En genomgång av telefonen läser du här: iPhone 7 är Apples bästa telefon någonsin och resten av nyheterna hittar du här: Trådlösa lurar och en ny Apple watch OBS

 

Inför lanseringen av iPhone 7 har det pratats om nya färger i Apples hårdvarupalett. Det handlar om rätt modesta förslag och debatten har framförallt pendlat mellan huruvida det kommer en svart eller blå version.

Läs även: iPhone 7 – rykten och spekulationer
Den japanska techbloggen Mac Otakara har tidigare skrivit att Apple kommer ersätta den rymdgrå färgen med en väsentligen mörkare, snudd på svart nyans för iPhone 7. Nu har Mac Otakara lagt ut en bild av iPhones SIM-släde i fem olika nyanser. Färgerna är guld, roseguld, silver, rymdgrå och en mörkt grå, gränsande till svart. Bilden föreställer med största sannolikhet prototyper och är således inte en garanti för att det faktiskt blir dessa färger, men bilden stärker onekligen ryktets bärighet.

 

Källa: http://www.macotakara.jp

Med på bilden är även mockups av två iPhonemodeller. Och visst kan man ana en blå nyans i plusmodellen? Det verkar i vart fall förespråkarna av en blå modell mena, och bilden har än en gång satt fart på nätets diskussionsforum. Den 7 september vet vi definitivt, fram till dess fortsätter vi följa ryktena på nätet.

 

.

Källa: Macotakara