Tele2 vill investera i ditt företag

Måns Nilsson

Vi satsar på dig, så satsar du på att lyckas. Vi på Tele2 vet att en liten investering kan ge enorm avkastning, därför vill vi under ett års tid investera i ditt företag – no strings attached. Vi kallar det Tillväxtfonden.

tillvaxtfonden_660x409

Vi vet hur det är. Vi har själva varit där. Vi har också varit det lilla företaget som ville vidare, som ville växa och nå vår fulla potential. Men det är mycket som ska klaffa för att det verkligen ska bli av, och det kan behövas hjälp på vägen. Sverige behöver fler entreprenörer. Modiga företagare som vågar trampa upp nya stigar,  utmana normer och förverkliga drömmar. Vi vill hjälpa ditt företag göra just det. Därför har vi startat Tele2 tillväxtfond.

Du vet bäst vad du behöver

Tele2 Tillväxtfond är en investeringsfond för svenska företag som behöver och är beredda att ta nästa steg i sin utveckling. Vi erbjuder det vi kan bäst, alltså modern kommunikationsteknologi, så att ni ska få förutsättningarna att utveckla vad just ni kan bäst. Det är genom kommunikation ni möter kunder, genomför affärer och sprider kunskapen om ert erbjudande. Vi vet att förutsättningar för en bättre kommunikation kan göra stor skillnad. Därför består vårt bidrag av en skräddarsydd telekomlösning under ett helt år, värd upp till 30 000 kronor.

Vi minns hur det var

– Tele2 var också en start-up som utmanade. Entreprenörskapet finns i vårt DNA och därför brinner vi extra mycket för entreprenörer som är i början på sin resa. Med tillväxtfonden vill vi visa det och samtidigt utmana dem att tänka nytt och annorlunda kring hur de kan använda sig av mobila tjänster. Men framförallt vill vi ge dem tid och kraft att fortsätta göra det de gör bäst; utveckla sina företag och på så sätt utveckla Sverige, säger Samuel Skott, VD för Tele2 Sverige.

Du har inget att förlora, och vi har alla allt att vinna. Gör en ansökan till Tillväxtfonden och låt oss investera i dig.

Fyll i din ansökan till Tele2 Tillväxtfond här