Stora nyheter väntar på IoT Talks

Måns Nilsson

Den 25 maj arrangeras IoT Talks Stockholm i Tele2. Evenemanget kommer bjuda på föreläsningar av några av de absolut mest intressanta namnen inom fältet just nu, och Tele2s Rami Avidan lovar avtäcka några riktigt stora nyheter.

Rami Avidan, Commercial Director M2M

Rami Avidan, Managing Director IoT

Årets upplaga av IoT Talks är större än någonsin förr och förväntas slå besöksrekord. Industrin växer så det knakar och att IoT Talks lockar mycket folk är inget som förvånar Rami Avidan, managing director för IoT på Tele2.

– Vårt agerande skiljer sig en del från hur många av de andra aktörerna valt att göra. Många därute förstår och sympatiserar med vår strategi för IoT. De vill jobba med oss helt enkelt. Vår affär har exploderat och vi har fått väldigt många fler partners och kunder, det i sig skapar ett högre tryck på den här sortens event – Alla vill vara med, berättar Rami Avidan.

Läs också: Vartannat jobb snart automatiserat


Digitaliseringen rör alla

Att ett digitalt paradigmskifte står för dörren är de flesta företag ense om, och det gäller att vara med från början så företaget inte riskerar bli frånåkt av konkurrenterna. Ett företag i dag måste helt enkelt vara intresserat av IoT och förstå vad digitaliseringen innebär för den egna verksamheten.

– ­I år kommer nästan två tredjedelar av besökarna från kundsidan. De representerar allt från bil- och energiindustrin till sjukvårdssektorn, men också politiker som har att ta beslut om digitalisering. På IoT Talks får de en rad bra tips om hur de ska göra för att följa med på resan, men även träffa potentiella partners som kan hjälpa dem på vägen, säger Rami Avidan.

Läs också: Internet of Things – underskattat, inte hypat

Talen du inte vill missa

IoT Talks kommer bjuda nio talare som bjuder på olika perspektiv och insikter om var IoT befinner sig idag, och kanske framförallt, vad som väntar imorgon.

 

Ingrid Wistrand, Managing Director, Iot, Tele2 group

kommer berätta om vad som händer inom IoT generellt. Hon belyser trender och ger goda råd till både kunder och partners om hur de ska agera i ekosystemet. Vad innebär IoT för ett bolag? Hur behöver bolaget agera för att inleda en digitaliseringsresa och vilka förändringar behövs med mera.

Anders Borg, styrelsemedlem i Kinnevik och tidigare finansminister

kommer tala om makroeffekter av digitaliseringen. Däribland allt från hur vi förvaltar jordens resurser till vad digitaliseringen kommer innebära för jobben, varför den införs och behovet av att öka takten.

Rami Avidan, Managing Director, Iot, Tele2 group

Utan att avslöja för mycket utlovar Rami Avidan en rad stora nyheter på teknik, partner och kundsidan.

 

Mer information om IoT Talks finner du på tele2iottalks.com