Lägg Norden för dina fötter

Måns Nilsson

Allt fler företag breddar sin marknad och gör business med våra nordiska grannar. Ytterst få tjänsteföretag nöjer sig med att bara finnas i Sverige och varför skulle en produkt stanna innanför landets gränser? Tele2 har fattat grejen, och från och med idag kan du köpa Tele2 företagsabbonemang som inte gör skillnad på om du ringer från Sverige eller Island.

Norden_660x409

Med fastprisabbonemang från Tele2 behöver du inte jaga hotell-wifi eller hålla dina samtal korta när du reser runt i Norden. Oavsett om du befinner dig i Sverige, Finland, Norge, Danmark eller på Island kommer du ringa, sms:a, mms:a och surfa som om du befann dig på hemmaplan, helt utan extra kostnader.

Med andra ord, snacka business som om du var hemma – resten löser vi.
Mer information hittar du på Tele2 Företag.