Ett företag fick chans att bli matchvärd

Måns Nilsson

(4min läsning) Fotboll är en big deal i Stockholm, något som visar sig varje gång lagen spelar hemma och arenan fylls till sista plats. Tele2 erbjöd ett företag chansen att stå som matchvärd när Djurgården möter Kalmar FF på Tele2 Arena, utan att betala ett öre.

Bild: Axlund foto.

Bild: Axlund foto.

Att Tele2 har ett hjärta som bultar för entreprenörer kommer väl knappast som en nyhet. Tele2 har likt ert företag varit små och nystartade med en ocean av utmaningar framför fötterna, och de ränderna går inte ur. Därför vill Tele2 hjälpa ert företag på traven och ge er en chans till enorm exponering. Med andra ord, är ni företagskunder hos Tele2 har ni nu chansen att tävla om ett  matchvärdskap på Djurgårdens hemmamatch den 19 maj.

Läs om förra vinnaren: Matchvärdskap en dröm för ett fotbollsfan

Som matchvärd står en representant från ert företag i spelargången tillsammans med spelarna, medan sorlet från den fullsatta arenan hörs genom väggarna. Med matchbollen i handen går ni sedan ut på planen, samtidigt som speakern annonserar att matchen presenteras av ert företag. Er logotyp presenteras på storskärmarna och inför 30 000 jublande fans lämnar ni över bollen till domaren inför matchstart. Tele2s VIP-lounge står till ert förfogande och vi räknar kallt med att ni fyllt den med era viktigaste kunder. Det totala värdet av vinsten uppgår till cirka 125 000 kronor.