Eurovision the Party – säkra dina biljetter före alla andra

Måns Nilsson

Som Tele2 kund har du möjlighet att via Tele2 Presale säkra biljetter till Eurovision the Party före alla andra. Tele2 Presale startar onsdag 16 mars klockan 09. Antalet biljetter är begränsat. Köp biljetterna här presale.tele2.se

Tele22

Den 14 maj går den stora finalen i Eurovision Song Contest av stapeln och då slår Tele2 Arena upp dörrarna för Eurovision The Party. Evenemanget är en unik upplevelse som bjuder på exklusiva liveframträdanden, du får följa med ”behind the scenes” från Globen samt direktsändning av Eurovision Song Contest. Tack vare Tele2 Arena är det möjligt för fler att uppleva och vara en del av Eurovision Song Contest på nära håll.

Eurovision The Party är en ny Eurovision-upplevelse med extra allt. I Tele2 Arena kommer Eurovision från Globen sändas direkt och projiceras på en 300 kvadratmeter stor skärm. Det bjuds på artister och live-framträdanden från bland annat Carola, Danny Saucedo, Loreen och Panetoz. Sanna Nielsen, som är kvällen programledare, ger unika back stage-intervjuer från Globen och under kvällen kommer dessutom den svenska juryns presentation av röstningen sändas från Eurovision The Party.

Tele2 Arena är en av världens mest uppkopplade arenor och ger besökarna möjlighet att, i realtid, dela med sig av de upplevelser, intryck och händelser som Eurovision The Party levererar.

Biljetterna släpps till allmänheten fredag den 18 mars klockan 10.00 på axs.com och kostar från 300 kronor och uppåt.