Byt gammal mobil mot ny

Måns Nilsson

När en gammal mobil gjort sitt får den oftast ligga kvar och skräpa på kontoret, enligt en undersökning som Tele2 låtit genomföra. Men genom att lämna in företagets gamla mobiler får du en rejäl rabatt på de nya.  Tele2 ger minst 1680 kronor i rabatt på Sony Xperia Z5, Z5 Premium och Z5 Compact när du byter in din gamla mobil.

Tele2 frågade 435 svenska företag hur de hanterar sina gamla mobiltelefoner, skriver Telekom Idag. 43,7 procent svarar att de inte återvinner sina gamla mobiler.  27 procent svarar att man ger bort telefonerna, 18 procent uppger att man inte vet hur man ska återvinna dem.

– Det är betydligt bättre för miljön om materialet i telefonerna kan återvinnas. Fungerande mobiler kan dessutom komma till användning för andra användare runt om i världen genom att du byter in gamla modeller mot rabatt på nya, säger Pernilla Nissler, försäljningsdirektör för företagsmarknaden Tele2 Sverige.

Hos Tele2 kan man använda sin gamla telefon för att betala en ny, det går att göra både på nätet och i butik.

Klicka här för att få din gamla mobil värderad och välja en ny.

Sony Xperia Z5 white