Superstora Samsung Galaxy S6 Edge+

Måns Nilsson

Samsung lanserar sin megaversion av Galaxy S6 Edge: Edge+. Är du sugen på att starta hösten med en ny, rejält stor lur kan du redan nu förboka Edge+ här. Med en skärm på 5,7 tum är Samsungs nya snäppet större än iPhone 6 Plus (som mäter 5,5 tum) och har dessutom de för Edge karakteristiskt böjda kanterna.

galaxyl_plus_stor

Stort sug efter Samsung

Samsung har tappat rejält på den globala mobilmarknaden. Inte bara för att Apple går fortsatt starkt framåt, utan även för att Samsung själv underskattade suget efter den tidigare Galaxy S6 Edge och dess böjda skärm. Intresset var större än man räknat med och Samsung kunde helt enkelt inte möta marknadens efterfrågan. Lanseringen av en ny, större modell kommer alltså förmodligen som en glad nyhet för många.

Better Business har inte testat Galaxy S6 Edge+ ännu, men för en jobbtelefon låter det ganska perfekt med en rejält stor skärm.

Förutom möjligheten till trådlös laddning har telefonen ett antal roliga specialfunktioner, bland annat kamera med Live Broadcast-funktion. Med Live Broadcast kan du göra en livesändning som streamas via YouTube.

Läs mer om Samsung Galaxy S6 Edge+ och förboka här!

Samsung Pay snart i Europa

En annan nyhet: Samsungs svar på betalsystemet Apple Pay – Samsung Pay – ska lanseras i USA och Asien i september. Därefter börjar utrullningen i Europa, men när tjänsten kommer till Sverige är ännu inte klart.