Boka ditt eget #minimöte på Gotland

Måns Nilsson

Trött på traditionella möten i oinspirerande rum och knackig teknik? Välkommen till världens minsta mobila mötesrum på fyra hjul. Med parkettgolv, projektor, wifi, soffa och kaffemaskin har en röd Mini Cooper blivit ett komplett konferensrum. Under hela Almedalsveckan står #minimöte-bilen i Dagens Nyheters tält på Cramérgatan i Visby. Är du på Gotland? Boka ditt eget #minimöte eller kom förbi och ladda telefonen, surfa och kika på bilen.

Genom att bygga om en liten, liten bil till världens minsta mobila mötesrum vill Tele2 visa att möten kan vara annorlunda –  de kan vara mobila, effektiva och smarta.minimöten_stor

– Vi flyttar samtalet från traditionella konferensrum och skapar annorlunda sätt att förenas utan att kompromissa med de förutsättningar som krävs för ett effektivt möte. #minimöte blir ett lättsamt sätt att engagera och föra samtal om att arbeta mobilt, säger Anders Långsved, Försäljningsdirektör för företagsmarknaden på Tele2.

Under resten av året kommer världens minsta mobila mötesrum på fyra hjul finnas tillgänglig att boka över hela Sverige. Twittra och tagga med #minimöte när du vill boka, eller gå in på minimöte.se.

 

Tele2s #minimöte genomförs tillsammans med Samsung Galaxy och Mini.

partner_logos_mini_galaxy