Tele2 kund delade ut priset ”Folkets Lirare” på svenska Bandygalan

Måns Nilsson

 

I helgen den 13-14 mars var det bandyfest på Sveriges mest moderna arena, Tele2 Arena, belägen på historisk bandymark. Bandyfinalerna 2015 spelades under fredagen och lördagen, Kareby IS vann damfinalen, Västerås SK Bandy vann herrfinalen, Bandypubliken skrev digital bandyhistoria och en Tele2-kund fick sin största önskan uppfylld.

bandy_stor

Genom Tele2 Arena appen kunde publiken skriva bandyhistoria under helgen då de för första gången någonsin fick rösta fram sin egen ”Folkets Lirare”. Det stora bandyengagemanget ledde till röstningsrekord och folkets röst valde två målvakter till sina favoriter, unga talangfulla Ellen Ahrnberg, Kareby IS och legendaren, veteranen Andreas Bergwall, Västerås SK. De utvalda spelarna ärades inför cirka 600 gäster på lördagens Bandygala och priset, en mini-router med 500 GB data som kan underhålla vid långa bortaresor, fick skratt och stående ovationer i Annexet där galan hölls. Delade ut priset gjorde Therese Karlsson Radloff, en av Tele2 utvald kund och även ett riktigt Västerås-fan. Passande nog var Andreas Bergwall en av hennes största idoler och idolmötet finns nu förevigat på bild.

I Tele2 Lounge hade vi under bandyfesten finbesök. Bland annat på plats var 30 privatkunder och 30 SME företagskunder. Alla hade de vunnit en tävling på tele2.se, unik för Tele2-kunder, med fokus ”Upplev världens bästa arenanät under svenska bandyfinalen”. Hela 400 personer tävlade om de unika bandyupplevelserna med högsta VIP-treatment, rundtur behind the scenes, privata hälsningar från bandystjärnorna och såklart bästa platserna på riktigt bra matcher både fredag och lördag.

Håll ögonen öppna för fler Tele2unika tävlingar.