Vi vann Guldmobilen!

Måns Nilsson

guldmobilen

Vid Mobilgalan, som i förra veckan arrangerades i Stockholm för fjortonde året i rad, korades vinnarna av 2014 års Guldmobiler. I kategorin ”Årets operatör företag” vann vi på Tele2 Business Guldmobilen för vår tillväxt och satsning på M2M-kommunikation.

I kategorin ”Årets Operatör Företag” nomineras och koras enligt arrangören Mobil Business en operatör som under året ”med teknik, tjänst- eller affärsmodellsutveckling har utmärkt sig på företagsmarknaden”.

Juryns motivering till förstapriset Guldmobilen löd:

”För att under året ha bevisat att det inte bara går att ta marknadsandelar inom detta konkurrensutsatta segment, men att samtidigt också ge sig in på nya, växande affärsområden.”

Kul tycker vi!

För mer information om Mobilgalan 2014 och Guldmobilen, klicka här.

Läs mer om M2M här.