Metallica till Ullevi – köp biljetter före alla andra

Måns Nilsson

Metallica2015_Tele2Arena_460x300pxHurra! Metallica kommer till Göteborg för en exklusiv konsert på Ullevi i Göteborg lördagen den 22 augusti. Biljetterna kommer försvinna snabbt, så se till att boka dem via Tele2 före alla andra.

Fyra år efter den slutsålda och hyllade succékonserten på Ullevi 2011 återvänder ett av världshistoriens största rockband till Göteborg och platsen där de 2011 bjöd Göteborgarna på en mäktig konsertupplevelse.

Du kan förköpa biljetter mellan fredag 28 november kl 09.00 och söndag 30 november kl 09.00.

Ordinarie biljettsläpp är tisdag 2 december 09.00.

Metallica är ett av de mest inflytelserika och framgångsrika rockbanden i historien med över 110 miljoner sålda album. Deras senaste album ”Death Magnetic” tog försäljningslistornas första plats i hela 32 länder, och 2009 blev Metallica invalda i Rock and Roll Hall of Fame.

Förra året släppte Metallica den storslagna 3D-filmen ”Metallica Through The Never”. Med den senaste 3D-tekniken filmar 24 kameror bandets åtta konserter i Sports Arena i Mexico City 2012. Filmen var den första film någonsin som släppts exklusivt på IMAX på samtliga biosalonger i hela Nordamerika.

Missa inte chansen att se Metallica i sommar – boka dina biljetter här!