Surfa säkert utomlands med nya datapaket

Måns Nilsson

Snart är sommaren här på allvar. Och visst är det skönt med både uppkoppling och avkoppling. För att kunna surfa tryggt och säkert till fast pris även under utlandssemestern har Tele2 inför sommaren lanserat helt nya datapaket för utlandsresor.

De nya paketeringarna innebär att Tele2 Business företagskunder på resan enkelt kan välja datapaket i Europa och Norden & Baltikum och själv välja om man vill att datapaketet ska gälla i 1, 3 eller 7 dagar.

När du startar din telefon i ett land där Tele2 erbjuder surfpaket så kommer du automatiskt att få ett SMS. Genom att svara på SMS:et (kostar som ett vanligt SMS utomlands) kan du köpa det surfpaket som passar dig bäst.

När hela datavolymen, eller tiden för surfpaketets giltighet är slut, så får du ett nytt SMS med information om hur du kan beställa ett nytt paket.

Vill du snabbt veta vilket surfpaket du har samt hur mycket volym och tid som återstår på det? Skicka ett tomt SMS till 72661 så får du en saldorapport. Skriv bara in ett mellanslag om din telefon inte tillåter tomma SMS.

Håll koll på de senaste nyheterna om datapaket och priser för röstsamtal här.

Och glöm inte att koppla ner en del också nu i sommar!

Text: Better Business-redaktionen