Bästa apparna inför fotbolls-VM

Måns Nilsson

Vi är bara dagar ifrån avspark i fotbolls-VM i Brasilien. Men för många som fortfarande har långt kvar till semester kan det vara svårt att följa matcherna från tv-skärmen. Den amerikanska techsajten Mashable har listat de bästa apparna för att följa turneringen mobilt.

Foto: Fifa

ESPN FC Soccer & World Cup
ESPNs app för fotbolls-VM innehåller analyser och kommentarer från kanalens experter. Användare kan även ställa in förvalda lag att följa. Appen levererar i realtid uppdateringar om lagen och deras matcher. Appen är gratis i både App Store och Google Play Store.

Fifa ’14 av EA Sports
EA Sports egna Fifa 14-app har uppdaterats med de officiella VM-lagen, matchställen och den officiella VM-bollen Adidas Brazuca. Användare kan även tävla mot varandra online i multiplayer-läge och skräddarsy lagen efter eget tycke. Appen är gratis i App Store.

Fifas officiella app
Den officiella VM-appen från Fifa ger dig som användare omfattande profiler för varje lag, spelare och tränare och med bakgrund från fotbolls-VM2010 samt VM-historia från varje nation. Appen har en live-blogg som uppdateras dagligen med innehåll, bilder, videos och uppdateringar från matcherna. Appen är gratis i både App Store och Google Play store

Onefootball Brasil
I denna app kan du välja dina favoritlag och få minut-för-minut-uppdateringar från matcher, matchscheman, resultat och statistik. appen publicerar även videoinnehåll från presskonferenser och intervjuer samt skräddarsydda pushnotiser från dina valda lag. Appen är gratis i både App Store, Google Play Store och Windows Phone Store.

Text: Better Business-redaktionen