Veckans apptips: Postify

Måns Nilsson

Med Postifys vykortstjänst kan du på ett nygammalt och roligt sätt nå följare, befintliga kunder och nya kunder. Genom Postifys företagstjänster kan du marknadsföra ditt företag med egenkomponerade vykort som sprider ditt budskap.

Postify erbjuder kampanjer, direktutskick och försäljning av vykort. Genom att tillämpa Postifys vykortsapp på företagets hem- eller Facebooksida får dina kunder och följare möjligheten att komma närmre inpå företaget genom att skicka personliga vykort.

Med direktutskicket kan du nå både befintliga och nya kunder med ett personligt budskap. Enligt Postify själva ses vykort som ett trevligt inslag i brevlådan snarare än reklam. Du kan även sälja vykort genom att låta följare skicka vykort för ett satt pris genom din hemsida.

Det krävs att du registrerar dig för appen genom antingen ett mejl- eller Facebook-konto som knyts till appen.

Pris: appen är gratis i både App Store och i Google Play Store