Veckans apptips: Workshare Mobile

Måns Nilsson

Är du den som jobbar sent på kontoret med en text som du gärna vill bli klar med hemma men inte har USB-minne tillgängligt. Ditt vanligaste alternativ kanske är att e-posta texten eller lägga den i Dropbox, men det är förmodligen inte det säkraste om du arbetar med känsliga eller affärskritiska dokument. Veckans apptips är Workshare Mobile som råder bot på detta problem och Better Business berättar varför.

Med en säker åtkomst som kräver krypterad autentisering så underlättar och effektiviserar Workshare arbetet i team genom smidig synkronisering på alla dina enheter online eller offline. Som namnet beskriver kan du enkelt jämföra dokument och samarbeta med kollegorna på ett effektivare sätt och appen funkar till både Android och iPhone.

Filer och mappar som du sparar i din Workshare-app uppdateras kontinuerligt med kommentarer och ändringar när medarbetare jobbar i samma dokument. Genom detta arbetssätt slipper du spara om filer vid uppdateringar vilket underlättar dokumenthanteringen betydligt. Samtidigt behöver du inte maila över dokument till kollegor för att få kommentarer, noteringar och ändringar vilket effektiviserar arbetet ytterligare.

Delta i existerande samarbeten eller påbörja nya genom att skapa mappar, addera filer och dela dem med ditt team. Workshare är utvecklad i synnerhet för dig som vill få säker åtkomst till dina dokument oberoende var du befinner dig och du kan med fördel flytta dig från PC, Mac, surfplatta och mobil enhet.

  • Säker, kontrollerad åtkomst till filer med krypterad autentisering
  • Kompatibel med PC, Mac, surfplatta och mobil enhet
  • Importera eller exportera filer från och till andra appar eller enheter
  • Utsedd till en av de tio mest produktiva apparna för företag 2013 av Forbes

Pris: appen är gratis för både Android och iPhone

Text: Better Business-redaktionen