Veckans apptips: Prizmo – Scanning, OCR, and Speech

Måns Nilsson

Den här veckans apptips riktar sig främst till er företagare som arbetar mot en papperslös kontorsmiljö på företaget. Med Prizmos Scanningapp kan du enkelt överföra text från papper till din smartphone.

Prizmo – Scanning, OCR, and Speech
Om du vill spara tid när du scannar dokument på löpande fot så är Prizmo scanning ett idealt verktyg för dig. Appen låter dig scanna dokument och känner igen textdokument, visitkort och räkningar och delar sedan resultatet på dina olika enheter samt med andra personer genom molnet.

  • Toppmodern teknik
  • Mycket noggrann OCR
  • Talmanövrerad bildskjutning
  • Intelligent dokumenttolkning

Prizmo Scanning, som är framtagen av Creaceed, är en komplett scanningapp som erbjuder användaren en elegant och intuitiv användarupplevelse. Appen finns i App Store, men för Android-användare finns motsvarande verktygsappar som erbjuder liknande funktioner.

Pris: App Store 75 SEK

Text: Better Business-redaktionen