Zlatan tar plats på Tele2 Arena under premiärveckan

Måns Nilsson

Zlatan Ibrahimovic och hans Paris Saint-Germain kommer till Stockholm under Tele2 Arenas späckade premiärvecka för en match mot Hammarby Fotboll.

Premiärveckan i nya Tele2 Arena blir en fullspäckad historia. Under sju dagar i juli spelar Hammarby Fotboll och Djurgården Fotboll sina premiärmatcher i Superettan respektive Allsvenskan, följt av Gyllene Tider som gör en storslagen premiärkonsert i arenan.

Och det blir även en internationell fotbollspremiär – det franska topplaget Paris Saint-Germain med Zlatan Ibrahimovic i spetsen tar sig an Hammarby Fotboll den 23 juli. Parislaget ligger just nu i topp i den franska ligan och jagar ligavinsten efter att ha kommit på andra plats säsongen 2011/2012. Dessutom leder Zlatan Ibrahimovic just nu den franska skytteligan och laget möter Barcelona i Champions League nu i april.

– Det är svårt att tänka sig en bättre match att kröna premiärveckan med, än Zlatan och hans Paris Saint-Germain mot Hammarby. Det kommer att bli en oerhört häftig fotbollsupplevelse, särskilt som publiken i Tele2 Arena kommer riktigt nära planen, säger Ninna Engberg, VD på Stockholm Globe Arenas

– För Hammarby Fotboll är det perfekt att få inleda vår hemvist på nya Tele2 Arena med två fantastiska matcher under premiärveckan, säger Henrik Kindlund, VD Hammarby Fotboll.

Biljetter till matchen släpps idag kl. 14.00 och kan köpas på www.ticnet.se och telefon 077 – 131 00 00. Priser från 295 kr.

Premiärveckan på Tele2 Arena:

20 juli: Hammarby – Örgryte

21 juli:Djurgården – Norrköping

23 juli: Hammarby – Paris Saint-Germain

27 juli: Gyllene Tider

Arenans officiella invigning går av stapeln 24 augusti, med konserter av Kent, Robyn och Lars Winnerbäck