Full fart när Tele2s kunder roade sig på Grönan

Måns Nilsson

Det fanns ingen hejd på skratten när cirka 2 000 av Tele2s kunder fick chansen att besöka nöjesparken Gröna Lund. Det bjöds på fria åk i karuseller och berg-och-dalbanor, barnaktiviteter och ett litet firande av att Tele2 och Telenor slagit samman sina 2G-nät.

–Det blev en fantastisk dag med härligt sensommarväder och många glada kunder, säger Anders Långsved, chef på Tele2 Business.

För tredje året i rad bjöd Tele2 in företagskunder och privatkunder till en minnesvärd dag på Gröna Lund i Stockholm.  Bland de 2 000 inbjuda fanns företagskunder, privatkunder, återförsäljare och leverantörer – och mängder med barn.

– Det är roligt att träffa kunderna under andra omständigheter och göra roliga saker tillsammans. För oss är den här typen av möten väldigt viktiga och uppmuntrande. Extra kul att se alla glada barn, säger Anders Långsved, chef på Tele2 Business och värd för evenemanget.

Samtidigt som besökarna roade sig i de olika attraktionerna stod det klart att Tele2 och Telenors sammanslagningen av 2G-näten blev lyckad.

– Vi vet att upplevelsen i näten kommer att bli bättre och bättre. Efter sammanslagningen av 2G-näten och den snabba utrullningen av 4G-näten har våra nät en betydligt bättre kvalitet och prestanda jämfört med tidigare, säger Anders Långsved.

Vad tror du kunderna tar med sig hem från den här dagen?

– Jag hoppas och tror att kunderna går härifrån med en känsla av att de är nöjda med att ha oss som leverantör och jag hoppas verkligen att vi ses nästa år.

 

TEXT: Better Business-redaktionen

Nedan kan du se fler bilder från den härliga dagen på Gröna Lund:

Köerna ringlade sig långa när Tele2 bjöd in privat- och företagskunder till Gröna Lund

Köerna ringlade sig långa när Tele2 bjöd in privat- och företagskunder till Gröna Lund

Ballonger var populärt bland de yngre Tele2:arna

Anders Långsved berättade om Tele2 och Telenors lyckades sammanslagning av 2G-näten.

Kvasten var en av de mest populära attraktionerna hos besökarna.