Seminarier en del av vardagen

Måns Nilsson

Jag försöker delta på minst ett seminarium eller föreläsning varannan vecka. Dels behöver jag inspiration och sedan så vill jag ju såklart bygga och utöka mitt nätverk.

Det är allt från entreprenörs-träffar, forskare presenterar nya resultat eller nystartade initiativ över till finansieringsrelaterade träffar som riskkapital och offentlig finansiering.

Häromdagen lyssnade jag på ett företag som heter Consat, hade inte hört talas om dem tidigare utan gick dit för att de skulle visa upp nya Volvo C30 Electric.

Det var ett föredrag först om hur de arbetat med Volvo för att utveckla  nya komponenter och vad som skiljer från den vanliga bilen. Efteråt var en kort fysisk presentation där man fick se på bilen lite mer ingående. Till min glädje så är Cavac´s batterier redan idag designade så de passar – jag hoppas att kommande prototyp serie av dem kommer testas i en Volvo. Man är ju trots allt lite patriotisk.

Nu är det helg – dags att ladda för ledighet.