Apping – Vi älskar appar

Måns Nilsson

Som en utav vinnarna i Tele2’s entreprenörsprogram har vi på Apping också fått det gyllene tillfället att blogga här på Betterbusiness. Vi ser verkligen fram emot detta och tror det kan vara ett perfekt tillfälle för oss att visa vad vi går för, vad vi kan och vad vi vill göra.

Foto: Carolina Tibell

Vilka är då vi, eller vilka är Apping? Jo vi heter Mathias Amnell och Martin Öhman och tillsammans har vi drivit Apping som företag sedan hösten 2010. Vår affärsidé är kort och gott att vi utvecklar mobila applikationer för iOS och Android på konsultbasis. Vi ska leverera appar av hög kvalité och som verkligen tillför värde och nytta till slutkund. Vi vill helt enkelt leverera appar vi kan stå för och som vi och våra kunder är stolta över.

När vi startade företaget var mobila applikationer redan heta, men långt ifrån så heta som de är idag. Det är en spännande marknad att verka inom och vi möter ständigt personer med idéer. Det kan vara allt från hur de vill använda appar i sina företag till nästa Angry Birds eller Facebook. Ni kan nog inte ana hur många idéer vi har fått pitchade för oss över en kopp kaffe. Alla har idéer, stort som smått, och det är kul att vara mitt i smeten!

Sedan starten 2010 har vi haft nöjet att ha allt från enmansföretag till stora börsnoterade företag som kunder. Den här blandningen har varit mycket lärorik för oss under uppstarten och vi tror det är nyttigt att fortsätta ha en blandad kundgrupp för att aldrig fastna i något enskilt spår.

Här på Entreprenörsbloggen kommer vi att blogga om oss själva som entreprenörer, företaget, mobila applikationer samt trender och nyheter inom appmarknaden.

Under året kommer ni att få följa oss genom vår första anställning och fortsatta expansion, lanseringen av våra nuvarande och kommande projekt, samt de olika event vi kommer att delta på.

Vi ses!