Palatset – ett paradis för unga

Måns Nilsson

I lördags, den 1 oktober slog Palatset – ett nytt lekparadis för unga – upp portarna i Gamla Riksarkivet på Riddarholmen i Stockholm. Här kan barn och unga uppleva fröjden av eget skapande inom bland annat film, musik och scenkonst.

Gamla Riksarkivet har renoverats till ett intelligent IT-hus med Cisco Unified Communication-lösningar från Tele2 Integration Services och operatörstjänster från Tele2 Business.

Invigningen skedde redan i onsdags kväll. Kronprinsessan Victoria klippte bandet och besökarna som bestod av såväl kändisar som leksugna barn bjöds på underhållning. Tele2 Business bidrog med en SMS-tävling där det gällde att skriva felritt och så fort som möjligt; ”Inga drömmar kan vara för stora eller för små. Du äger dina!”, en specialskriven text av barnboksförfattaren Moni Nilsson.